طرز تهیه سالاد سیب زمینی ژاپنی

سالاد سیب زمینی ژاپنی  35 دقیقه  420 کیلو کالری کالری  4 نفر سالاد سیب زمینی ژاپنی از سالاد های سرد محبوب شرق آسیاست که با سیب زمینی پخته مخلوط با سبزیجات و کالباس تشکیل می شود. در تهیه این سالاد معمولا از گوشت فراوری شده خوک یا کالباس خوک استفاده می شود، ولی می توان …

این نوشته طرز تهیه سالاد سیب زمینی ژاپنی برای اولین بار ظاهر می شود در مجله تایم.

براي مشاهده ادامه مطلب کليک

کنيد

سايت مجله تايم در عرصه هاي زير فعاليت مي کند و داراي پست هايي ديدني در اين عناوين است : بيوگرافي ، بيوگرافي هنرمندان ، بيوگرافي

بازيگران ، بيوگرافي ورزشکاران ، بيوگرافي فوتباليست ها ، هنرمندان ، ورزش ، تيزر فيلم ، انيميشن ، کليپ ، سينما ، موسيقي ، آنونس ، آشپزي ، دانلود ، سلامت ، بازي ، بازي هاي رايانه اي ، خواننده ها ، اس ام اس ، گالري عکس ، گل و گياه ، آموزش ، تکنولوژي ، خودرو ، ماشين ، مشخصات خودرو ، بيوگرافي هنرمندان ، مجله

اينترنتي تايم و…

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *